Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 13
    14
Merk
  1. Wecoline (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Waarschuwingsbord (1)

Waarschuwingsborden

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Waarschuwingsbord gladheid kopen bij 4UStore

Met een waarschuwingsbord waarschuwt u omstaanders. Het waarschuwingsbord gladheid waarschuwt bijvoorbeeld voor een gladde vloer door het schoonmaken of door ijsvorming. Waarschuwingsborden helpen ongevallen te voorkomen en zijn zo ontworpen dat ze meteen de aandacht vestigen op een gevaarlijke situatie. Bekijk hierboven het veiligheidsbord bij gladheid en onze andere waarschuwingsborden en voorkom ongevallen.

Waarschuwingsbord gladheid

Waarschuwingsborden kunnen geplaatst worden op plekken waar de vloer net onder handen genomen is en waardoor er een kans op gladheid is ontstaan. Het waarschuwingsbord gladheid zal de mensen waarschuwen en ongevallen voorkomen. Het waarschuwingsbord gladheid kiest voor een opvallend design dat de aandacht naar zich toetrekt. Het opschrift “Let op! Natte vloer” is duidelijk en krachtig. Daarnaast is het waarschuwingsbord gladheid voorzien van een pictogram van een persoon die uitglijdt, waardoor het waarschuwingsbord gladheid ook voldoende duidelijk is voor voorbijgangers die het Nederlands niet machtig zijn. Het waarschuwingsbord gladheid is eenvoudig open te klappen en op te bergen.

Waarschuwingsborden zijn onmisbaar in uw onderneming

Wanneer u bezoekers ontvangt, dient u de nodige voorzorgsmaatregelen te treffen om ongevallen te voorkomen. Het waarschuwingsbord gladheid, maar in bredere zin ook andere waarschuwingsborden, zijn daarbij onmisbaar. Zo voorkomt u dat u een fout in uw zorgvuldigheidsplicht begaat en dat u niet aansprakelijk bent wanneer een klant met het gezicht eerst op de grond smakt.

Alles voor een veilige schoonmaakomgeving

Naast het waarschuwingsbord gladheid en andere waarschuwingsborden vindt u bij 4UStore nog talloze andere preventiemiddelen die de veiligheid van de schoonmakers en omstaanders moeten garanderen. Bekijk naast het waarschuwingsbord gladheid dan ook zeker even de preventiemiddelen op onderstaande pagina’s: