Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (6)
Vegetarisch
  1. Ja (3)
  2. Nee (4)
Prijs
  1. 16
    38
Merk
  1. Anta Flu (7)
  2. Matthijs (2)

Anta Flu

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Keelpastilles van Anta Flu kopen bij 4UStore

Deze keelpastilles komen in gekleurde zakjes die elk hun eigen smaak hebben. Ook bij 4UStore heeft u de keuze tussen diverse zakken, zoals Anta Flu Rood, Anta Flu Groen en natuurlijk ook de gele, oranje en blauwe uitvoering. U kunt ze bovendien in diverse formaten bestellen, zoals de zakjes Anta Flu Rood van 175 gram of de oranje zak met een gewicht van niet minder dan 5 kilogram.

Anta Flu Rood

Anta Flu Rood is in Nederland misschien wel de populairste keelpastille van dit merk. Anta Flu Rood komt per slot van rekening met de smaak van dropmunt! Deze keelpastilles met de herkenbare smaak van Nederlandse drop en zijn typerende wikkel maken hem heel herkenbaar en geliefd. Ieder snoepje Anta Flu Rood bevat naast het extract van de zoethoutwortel en de natuurlijke droparoma's ook hinten van anijs en menthol. Anta Flu Rood is dan ook de ideale keelpastille voor de dropliefhebbers onder ons.

Anta Flu Honing

Het gele zakje van deze producent wordt ook wel eens Anta Flu Honing genoemd. Anta Flu Honing heeft de heerlijk zoete smaak van honing, maar daarnaast bevat Anta Flu Honing ook vleugjes citroen en menthol. Elke individuele Anta Flu Honing is afzonderlijk verpakt in een waspapieren wikkel. Anta Flu Honing is enkel verkrijgbaar in zakjes van 175 gram, maar u bestelt ze natuurlijk wel gewoon in bulk en dit aan de uitstekende voorwaarden die u van 4UStore gewoon bent.

Anta Flu Groen

Anta Flu Groen is dan weer een heerlijke keelpastille die helpt om de luchtwegen vrij te houden en de keel te verzorgen. Anta Flu Groen bevat dan ook toegevoegde eucalyptus en menthol. Net zoals bij de Anta Flu Honing komt ook elke Anta Flu Groen met een waspapieren wikkel. En net zoals bij de Anta Flu Honing leveren wij ook Anta Flu Groen in zakjes van 175 gram.

Nog meer keelpastilles kopen

U merkt dat we bij 4UStore inzetten op een breed assortiment keelpastilles, maar dit is zeker nog niet alles. Naast bovenstaande keelpastilles is ons assortiment nog veel ruimer en omvat het ook keelpastilles van diverse andere bekende en minder bekende merken. Het gaat daarbij onder meer om keelpastilles van merken als: