Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 17
    18
Merk
  1. Fortuin (1)

SIL

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

SIL snoep kopen bij 4UStore

Het SIL snoep is natuurlijk geen onbekende en zeker de hoesttabletten konden niet in ons assortiment ontbreken. Deze hoestpastilles hebben een heerlijke, zachte smaak en zijn stiekem ook lekker zonder hoestje. Deze producent laat ze dan ook zoals altijd "eigenwiis hearlik" smaken. U koopt ze in grootverpakkingen in en heeft zo altijd voldoende suikerwerk voorradig. En zo hoeft u voor deze hoesttabletten nooit onnodig veel geld op te hoesten.

Verschillende soorten SIL snoep, allemaal even lekker

Het SIL snoep is een herkenbaar Nederlands snoepje met een smaak die doet denken aan vroeger. Het bekendste SIL snoep zijn de salmiakpastilles en de SIL hoesttabletten. Die eerste groep SIL snoep bestaat uit keelpastilles met een pittige, zoete smaak die doet denken aan salmiak. Het bevat enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen en het is een blijft gewoon een eigenwijs heerlijk snoepje.

De SIL hoesttabletten bevatten eveneens alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen. De SIL hoesttabletten zijn niet alleen lekker van smaak, maar werken bovendien verzachtend en hebben een verrassend kantje. Deze SIL hoesttabletten bevatten dan ook menthol en het verrukkelijke extract van de zoethoutwortel. Heerlijk!

De webshop voor al uw keelpastilles

Het SIL snoep is verkrijgbaar in compacte zakjes van 200 gram. De zakjes SIL hoesttabletten en salmiakpastilles zijn ideaal om te delen met alle kennissen en collega's, zonder dat delen ook een verplichting hoeft te zijn. Bij 4UStore bestelt u de zakjes SIL snoep in extra grote hoeveelheden en dit aan mooie prijzen. Toch liever andere keelpastilles? Bekijk dan zeker even het assortiment van diverse andere merken.