Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Ja (2)
Vegetarisch
  1. Ja (2)
  2. Nee (2)
Prijs
  1. 26
    38
Merk
  1. Vicks (4)

Vicks

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

De overheerlijke Vicks snoepjes kopen bij 4UStore

Vicks staat natuurlijk bekend omwille van de lijn vrij verkrijgbare geneesmiddelen die de symptomen van neusverkoudheid helpen te verlichten. Het is niet voor niets het meest verkochte verkoudheidsmerk ter wereld. Naast producten als hun Vaporub en de bekende Sinex Aloe, zijn er ook de Vicks snoepjes. De Vicks snoepjes zijn niet alleen lekker, maar bieden net dezelfde voordelen als deze die u van de andere producten van dit Amerikaans merk gewoon bent.

Vicks Blue en Vicks suikervrij

Vicks Blue zijn niet gewoon Vicks snoepjes maar zijn keelpastilles die de ademhaling boosten en de adem verfrissen. Dat doet Vicks Blue onder meer door de toevoeging van menthol. Vooral bij een verkoudheid wordt Vicks Blue dan ook goed gewaardeerd. Vicks Blue komt in handige doosjes die geschikt zijn voor onderweg. Vicks Blue is ook te verkrijgen in een suikervrije uitvoering. Vicks Suikervrij heeft net dezelfde positieve eigenschappen maar is vrij van suiker, doch even lekker en gewoon gezoet met zoetstoffen. Hierdoor zijn ze ook geschikt voor wie suikervrij door het leven wil of moet gaan. Zowel Vicks Blue als Vicks Suikervrij leveren wij per 20 doosjes.

Andere keelpastilles kopen bij 4UStore

Naast deze Vicks snoepjes verkopen wij nog keelpastilles van diverse andere merken. Zo hoeft u niet te kiezen voor de typerende mentholsmaak van Vicks Blue en Suikervrij, maar heeft u ook de keuze uit diverse fruit- en dropvarianten. Neem zeker even een kijkje op onderstaande pagina's waar u nog meer keelpastilles aantreft.