Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Ja (4)
Vegetarisch
  1. Ja (2)
  2. Nee (4)
Prijs
  1. 29
    32
Merk
  1. Ricola (6)

Ricola

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Ricola keelpastilles kopen bij 4UStore

U kent Ricola misschien wel van de heerlijke instantthee, maar uiteindelijk begon het toch allemaal met de Ricola keelpastilles. Deze Ricola keelpastilles zijn verfrissend en goed voor de keel. Daarnaast zijn de Ricola keelpastilles ook nog eens lekker en zijn ze in diverse smaakjes verkrijgbaar. Bij 4UStore koopt u lekker veel Ricola keelpastilles in en dit aan uitstekende voorwaarden.

Heerlijke kruidenbonbons uit Zwitserland

De Ricola keelpastilles hebben niet alleen een heerlijke kruidige smaak, maar zijn ook nog eens goed voor wie er zich aan tegoed doet. De Ricola keelpastilles zijn gemaakt uit 13 verkwikkende kruiden die in de Zwitserse bergen te vinden zijn. De kruidenmix werd al in 1940 samengesteld door Emil Richterich en bestaat uit bloesems, stengels en wortels van kruiden als de vrouwenmantel, de pimpernel, weegbree en malva. Deze kruiden worden op vijf verschillende locaties in Zwitserland geteeld in samenwerking met lokale kruidentelers die duurzaam en ecologisch aan de slag willen gaan. Alle natuurlijke extracten van deze kruiden blijven volwaardig behouden en zijn terug te vinden in de Ricola keelpastilles. Hoewel er duidelijk veel bekend is over de Ricola keelpastilles, is het exacte recept van de Ricola keelpastilles nog steeds een geheim.

Dezelfde basis, diverse smaakjes

De Ricola keelpastilles komen natuurlijk met talloze smaakjes. Deze smaken worden telkens aan het unieke recept toegevoegd. In de basis zijn de Ricola keelpastilles dan ook identiek en hebben ze stuk voor stuk dezelfde voordelen voor stem en keel. Naast de originele mix (Original Herb) zijn ze verkrijgbaar in de uitvoeringen LemonMint, Kruiden-Karamel, OrangeMint, Cranberry, Blackcurrant, Vlierbloesem, Activ'Air, Menthol, Alpin Fresh, Eucalyptus, Bergmunt en Zoethout.

De beste keelpastilles online bestellen

Naast de Ricola keelpastilles kunt u natuurlijk bij 4UStore terecht voor diverse andere lekkere keelpastilles. Sommige van hen hebben een heerlijke drop- of pepermuntsmaak, maar ook pastilles met fruitsmaken behoren zeker tot de mogelijkheden. Bekijk even het aanbod van onderstaande merken.