Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 18
    20
Merk
  1. Bentasil (2)

Bentasil

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Keelpastilles van Bentasil kopen bij 4UStore

Deze beroemde keelpastilles werden in 1976 in Scandinavië op de markt gebracht. Ze zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en werden geroemd omwille van hun effectieve keelbestrijding, kalmerende textuur en verse smaak. In de jaren '80 groeide het merk heel snel en tegenwoordig zijn keelpastilles als Bentasil Drop en Bentasil Eucalyptus tot helemaal in Canada, in het noorden van Amerika, te verkrijgen.

Veel smaken, maar altijd even heilzaam

Deze lekkere snoepjes worden veelvuldig aangeraden bij een pijnlijke of droge hoest, bij keelpijn en bij een verstopte neus. Deze keelpastille is in verschillende smaken verkrijgbaar. Daarbij heeft u onder andere de keuze tussen Bentasil Drop, Bentasil Eucalyptus en varianten zoals Honey Lemon, Cherry en Black Currant. Het maakt echter niet uit of u nu voor Bentasil Drop of Bentasil Eucalyptus kiest: elk smaakje is geweldig, de textuur is steeds heerlijk kauwbaar en de geheime ingrediënten zorgen voor een langdurig kalmerende ervaring voor iedere keel. Een extra pluspunt is dat Bentasil Drop en Bentasil Eucalyptus slechts twee calorieën per pastille bevatten.

Grootverpakkingen met keelpastilles online kopen

In deze snoepwebshop vindt u nog allerhande andere lekkernijen die keelpijn helpen te verlichten. Ze worden altijd in grootverpakkingen geleverd en zijn ideaal voor de wederverkoop. Bekijk bijvoorbeeld even onderstaande pagina's waar u nog heel wat andere keelpastilles aantreft.