Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 20
    21
Merk
  1. Vicks (1)

Klene

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Ruim assortiment keelpastilles van Klene

Klene is natuurlijk een bekende dropfabrikant, maar maakt daarnaast ook behaaglijke keelpastilles. Deze keelpastilles zijn lekker smaakvol, maar helpen ook de keel te verlichten. Bij 4UStore koopt u ze in grootverpakkingen. U heeft daarbij onder meer de keuze tussen de pastilles Wybert Original en de pastilles Ademin Klene.

Wybert Original

Wybert Original is volgens velen de lekkerste keelverzachter van Klene. Wybert pastilles zijn kleine ruitvormige keelpastilles. Het is de enige keelpastille die in de Dikke Van Dale terug te vinden is en dat zegt toch wel iets over de populariteit van deze Wybert pastilles. Het is dan ook een echt fenomeen. Dat alles heeft Wybert Original grotendeels te danken aan de unieke combinatie van verzachtende ingrediënten, een praktische verpakking en natuurlijk ook nog eens de overheerlijke smaak die zo typerend is voor deze Wybert pastilles. Wybert Original maakt daarbij gebruik van het extract van de zoethoutwortel. De Wybert pastilles zijn heerlijk toegankelijke snoepjes die door iedereen worden gesmaakt en natuurlijk bestelt u deze Wybert pastilles ook gewoon bij 4UStore.

Ademin Klene

Naast de Wybert pastilles zijn er natuurlijk ook de keelpastilles die onder de merknaam Ademin worden verkocht. Deze keelpastilles van Ademin Klene zijn suikervrij en werden gezoet met zoetstoffen uit de steviaplant. De keelpastilles van Ademin Klene zijn bovendien voorzien van een lekkere eucalyptus- en honingsmaak. Net zoals bij de Wybert pastilles zijn ook de keelpastilles van Ademin Klene heerlijk verzorgend en ideaal voor wie last heeft van een droge hoest.

Nog meer keelpastilles kopen bij 4UStore

4UStore is een online snoepwebshop met een ruim aanbod aan snoepgoed. Daarnaast bieden we ook een brede collectie keelpastilles aan. Naast de keelpastilles van Klene kunt u dan ook keelpastilles van uiteenlopende merken aanschaffen. Wij leveren voornamelijk voor zakelijke klanten en u bestelt deze keelpastilles dan ook in extra grote hoeveelheden. Onze scherpe prijzen krijgt u er natuurlijk bij.