Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Ja (3)
  2. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Ja (1)
  2. Nee (5)
Prijs
  1. 20
    87
Merk
  1. Fisherman's Friend (6)

Fisherman's Friend

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Een Fisherman's Friend grootverpakking kopen bij 4UStore

Fisherman's Friend werd in 1865 opgericht. Toen was het nog een menthol-eucalyptusdrankje dat door de lokale apotheker James Lofthouse werd gemaakt voor de plaatselijke oceaanvissers. Zij klaagden echter over de breekbaarheid van het glazen flesje waar het in kwam. Het waren mooie tijden en toen was er nog geen plastic. Daarom maakte hij er maar een keelpastille van. De achterliggende formule is tot op heden nog steeds geheim, maar Fisherman's Friend is tegenwoordig wel gewoon in meer dan 100 landen te verkrijgen. De grote doorbraak kwam er in Nederland toen Fisherman's Friend in 1977 ook in drop-anijssmaak kwam. Deze uitvoering, net zoals de andere smaakjes, kunt u bij 4UStore als een Fisherman's Friend grootverpakking bestellen.

Altijd een geschikte Fisherman's Friend grootverpakking

De Fisherman's Friend grootverpakking met drop-anijssmaak is een evidentie, maar ook voor andere smaken bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Zo koopt u hier ook een Fisherman's Friend grootverpakking met suikervrije dropsmaak. Of wat dacht u van een Fisherman's Friend grootverpakking met smaken als salmiak, munt of gewoon het originele recept uit de negentiende eeuw? Welke smaak uw voorkeur ook geniet, wij leveren in extra grote hoeveelheden en dit aan de voordelige prijzen die u intussen van ons gewoon bent.

Andere keelpastilles kopen bij 4UStore

Naast de lozenges van Fisherman's Friend kunt u via 4UStore ook keelpastilles van diverse andere producenten bekomen. Sommige keelpastilles hebben kruidige smaken, maar er zijn natuurlijk wel meerdere producenten die komen met verrukkelijke smaken als salmiak, anijs en drop. Ontdek het assortiment keelpastilles en bestel vandaag nog een grootverpakking.