Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 15
    16
Merk
  1. Meenk (1)

Meenk

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Meenk hoesttabletten kopen bij 4UStore

Dit merk kent u natuurlijk van de unieke dropmixen die het gewoon altijd goed doen als cadeautje. Daarnaast verkoopt deze producent ook hoesttabletten. De Meenk hoesttabletten hebben een verfrissende smaak en zitten boordevol zoethoutwortelextract, suiker en anijsolie. Aan zoethoutwortel worden allerlei geneeskundige voordelen toegeschreven, gaande van het genezen van een lekkende darm tot het herstel van de slijmvliezen, maar ook bij een pijnlijke keel doet zoethoutwortel het goed. Verwacht dus niet dat de Meenk hoesttabletten de oorzaak van het hoestje aanpakken, maar wel dat ze de bijhorende pijntjes verlichten. En in de tussentijd zijn de Meenk hoesttabletten ook nog eens lekker!

Stijlvolle zakjes voor lekker veel snoepplezier

De Meenk hoesttabletten bevatten geen gelatine en geen gluten waardoor iedereen ervan kan peuzelen. Daarnaast worden de Meenk hoesttabletten met natuurlijke kleurstoffen gekleurd. De Meenk hoesttabletten komen in de stijlvolle zakjes die u van deze fabrikant gewoon bent en ze worden steeds in bulk geleverd. Zo heeft u meteen meer dan een kilo Meenk hoesttabletten op voorraad. Ideaal voor als u er geen genoeg van kan krijgen.

Online keelpastilles en hoesttabletten bestellen

Naast de Meenk hoesttabletten verkopen wij ook hoesttabletten en keelpastilles van diverse andere merken. Een deel van dit snoepgoed is op basis van zoethoutwortel, maar daarnaast zijn er ook nog talloze andere lekkere bestanddelen die heel effectief zijn bij hoestklachten. Bekijk bijvoorbeeld even de keelpastilles op onderstaande pagina's.