Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Overige merken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Online pepermunt kopen bij 4UStore

4UStore is een online groothandel waar u pepermunt in grootverpakkingen koopt. Wij verkopen pepermunt van uiteenlopende merken, waaronder de Schuttelaar-pepermuntkussens en Fortuin pepermunt (incl. DF pepermunt). Deze pepermuntjes komen steeds in grootverpakkingen en worden aan uitstekende prijzen verkocht.

Over Fortuin pepermunt

Fortuin is al sinds 1842 actief en staat bekend om zijn breed assortiment pepermuntpastilles. Onder andere de merken Wilhelmina en SIL behoren tot het repertorium van Fortuin. Daarnaast worden er ook pepermuntjes verkocht onder de merknaam Fortuin pepermunt. Het gaat onder andere om de grote maagpepermunten die ideaal zijn als digestief. Daarnaast zijn er de Peppermint Crumbles. Dit zijn mini-pepermuntkussentjes die lekker fris zijn en een verrassend muntaroma hebben.

Ten slotte gaat het ook om het assortiment Fortuin DF Pepermunt. DF Pepermunt bestaat uit een collectie van traditionele Engelse pepermunt en wordt in verschillende verpakkingen geleverd. Zo is er bijvoorbeeld DF pepermunt in zakken van 200 of 450 gram, maar bovendien kan DF Pepermunt in dozen van vijf rollen van 41 gram verkregen worden.

Andere zakken met pepermunt kopen bij 4UStore

Naast Fortuin pepermunt, DF pepermunt en Schuttelaar-pepermuntkussens vindt u in deze webshop nog talloze andere pepermuntjes en dit in uiteenlopende verpakkingseenheden. We bieden een ruim assortiment van verschillende merken aan voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Op onderstaande pagina's ontdekt u de andere pepermuntjes uit ons assortiment.