Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Ja (1)
 2. Nee (1)
Vegetarisch
 1. Ja (14)
 2. Nee (1)
Prijs
 1. 3
  70
Merk
 1. Wilhelmina (15)

Wilhelmina

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Wilhelmina pepermunt kopen bij 4UStore

Wilhelmina pepermunt is een smakelijk pepermuntje van Fortuin. Pepermunt Wilhelmina werd in 1882 als eerbetoon voor prinses Wilhelmina gemaakt en vandaag smullen we er nog steeds van. En het is zo lekker dat we er binnen 140 jaar allicht nog van smullen!

Van het Wilhelmina pepermunt doosje tot grote siloverpakkingen

Pepermunt Wilhelmina is in diverse verpakkingen te verkrijgen. U koopt pepermunt Wilhelmina op rol, maar u koopt ook zakjes Wilhelmina pepermunt, silo's Wilhelmina pepermunt of zelfs een leuk Wilhelmina pepermunt doosje. Maar of u nu voor een Wilhelmina pepermunt doosje of voor een rol Pepermunt Wilhelmina kiest: de overheerlijke smaakexplosie is gewoon altijd aanwezig.

Authentiek maar eigentijds

De vorstelijke snoepjes van pepermunt Wilhelmina worden graag gegeten. Het is een tijdloos snoepje dat innovatie nooit heeft geschuwd. Zo komt pepermunt Wilhelmina tegenwoordig in een nieuwe verpakking. Deze zogenaamde biobased-folie is gemaakt van 100% natuurlijke grondstoffen en is volledig composteerbaar. Net zo mooi en beter voor het milieu! En zo zorgt Wilhelmina pepermunt ervoor dat er nog een toekomst is om van de pepermuntjes te genieten.

Een ruime collectie pepermuntjes

Natuurlijk hoeft u voor uw pepermunt Wilhelmina niet te kiezen. Integendeel: wij hebben ruimschoots voldoende pepermuntalternatieven voorradig. Ontdek het assortiment en maak uw keuze uit diverse pepermuntjes.