Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (10)
Vegetarisch
  1. Ja (1)
  2. Nee (10)
Prijs
  1. 13
    36
Merk
  1. Candyman (11)

Candyman

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Candyman snoep kopen bij 4UStore

Candyman, en dan hebben we het niet over de Amerikaanse horrorfilm van regisseur Bernard Rose, is een geliefd merk en dit zonder dat velen het ook echt kennen. Het is namelijk een minder bekend merk dat bij velen misschien niet meteen een belletje doet rinkelen, maar het Candyman snoep wordt wel vaak verkocht en is eigenlijk zeer geliefd. Kenmerkend aan het Candyman snoep is dat het op het vlak van kwaliteit perfect kan concurreren met de kwaliteit van bekende merken, terwijl het Candyman snoep toch vaak net dat tikkeltje voordeliger is. Dit heeft veel te maken met het feit dat er geen grote budgetten naar marketing vloeien en er vaak wordt gekozen voor eenvoudige ontwerpen die niet nodeloos duur zijn.

Maak kennis met het Candyman snoep

Het Candyman snoep is in ieder geval heel gevarieerd. Zo zijn er bijvoorbeeld de Snippits. Snippits zijn kleine verpakkingen met ronde suikersnoepjes. Snippits zijn ideaal voor het vullen van snoepzakjes en kunnen hygiënisch worden uitgedeeld. Ook bekend zijn de snoepkettingen. De snoepkettingen hebben een elastiekje waardoor ze gedragen kunnen worden. Daarnaast bestaan, de snoepkettingen uit hard suikerwerk dat kindjes eraf kunnen knabbelen. Andere populaire voorbeelden zijn het PEZ snoep en de Dubble Sour Dip. Denk ten slotte ook aan ander Candyman snoep zoals superfluiten, zoete beertjes met salmiakpoeder en ijshoorntjes met een vruchtenpoedervulling.

Kilozakken kopen bij 4UStore

Het Candyman snoep doet het uitstekend bij de verkoop van schepsnoep en staat een mooie winstmarge toe. Toch kan het in dit geval interessant zijn om te kiezen voor extra voordelig geprijsde kilozakken met kindersnoep. Wij verkopen kilozakken van uiteenlopende fabrikanten. Ze bieden vaak een ideale aanvulling op het minder bekende maar het toch geliefde Candyman snoep.