Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (9)
Vegetarisch
  1. Ja (1)
  2. Nee (9)
Prijs
  1. 14
    18
Merk
  1. Fini (10)

Fini

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Fini snoep kopen bij 4UStore

Fini Sweets is de grootste fabrikant van snoepgoed en suikerwerk in Spanje. Het Fini snoep doet het niet alleen in Spanje goed, maar ook in Nederland. Naast gummies omvat het assortiment ook zoethout, marshmallows, spekken, hard suikerwerk, drop en grappig snoep. Dit snoep komt in uiteenlopende verpakkingen en dit van handige portieverpakkingen tot silo's boordevol lekkers. Bij 4UStore is het natuurlijk allemaal verkrijgbaar.

Opmerkelijk Fini snoep online kopen

Het assortiment valt maar moeilijk in enkele woorden samen te vatten. Enerzijds gaat het namelijk om silo's met lekker veel snoep, waarvan de dynamietstaafjes het bekendste voorbeeld zijn. Dit Fini snoep is in uiteenlopende smaken verkrijgbaar, waaronder framboos, bessen, perzik, watermeloen en aardbei. Daarnaast is er het individueel verpakte Fini snoep. Voorbeelden hiervan zijn de Fini burger en de Booom Liquid. Hierbij gaat het in feite eerder om Fini kauwgom dan om snoep. Ten slotte is er ook de lijn met grappig snoep en kauwgom. Het bekendste voorbeeld daarvan zijn de Fini Camel Balls. Deze Fini snoep lijkt als twee druppels water op de behaarde teelballen van een kameel. Wanneer erop wordt gekauwd, verschijnt er echter een vloeistof die zo bloederig oogt dat u de kameel bijna hoort kermen van de pijn. Het hoeft niet te verbazen dat de Camel Balls goed op de lachspieren werken.

De online groothandel voor al uw kauwgom

Als u vooral weg bent van de Fini kauwgom hebben we goed nieuws voor u: bij ons kunt u nog heel wat meer leuk en lekker kauwgom verkrijgen. Als kauwgomgroothandel leveren wij kauwgom in uiteenlopende maten en verpakkingen. Ons assortiment gaat van grappige snoepkauwgom voor kinderen tot kauwgom die ook voordelen biedt voor de tanden. Op onderstaande pagina's maakt u alvast kennis met een aantal uitstekende keuzes.