Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 8
    11
Merk
  1. Gummi Zone (2)

Gummi Zone

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Snoep van Gummi Zone kopen bij 4UStore

Het snoep van Gummi Zone is heel populair bij kinderen en dit heeft verschillende redenen. Zo is het bijvoorbeeld lekker zacht en heeft het snoep van Gummi Zone een toegankelijke smaak. De belangrijkste verklaring achter de populariteit van het snoep van Gummi Zone is echter de unieke voorstelling. Het snoep van Gummi Zone bootst namelijk klassieke voedingswaren als hamburgers en pizza's na. Dergelijke minipizza's en snoep hamburgertjes worden ook nog eens verkocht in aanlokkelijke verpakkingen die het allemaal extra realistisch laten ogen.

Maak kennis met de snoep hamburgertjes en minipizza's van Gummi Zone

De twee populairste keuzes als het op snoepgoed van Gummi Zone aankomt, zijn de hamburger snoepjes en de minipizza's. De snoep hamburgertjes van Gummi Zone lijken op echte hamburgers en bestaan dan ook uit een oranje broodje, een groen laagje sla, een geel laagje kaas en natuurlijk een rood laagje gummiketchup. Een vleeslaagje ontbreekt echter, maar vergis u niet: want dit snoepgoed bevat gewoon rundsgelatine. Vegetarisch is de snoep hamburger dus helemaal niet. Rijk aan vitamine C is het dan weer wel. Een leuk alternatief voor de hamburger snoepjes van Gummi Zone zijn de minipizza's van Gummi Zone. Het concept van deze minipizza's van Gummi Zone is eigenlijk identiek, want deze minipizza's van Gummi Zone lijken als twee druppels water op wat u bij de pizzeria zou kunnen krijgen. En net zoals de snoep hamburgertjes komen ze ook in een leuke uitstaldoos en een individuele verpakking.

Het leukste snoepgoed koopt u bij 4UStore

Zijn de kleintjes helemaal gek van snoepgoed dat doet denken aan alledaagse spulletjes? Dan bent u bij onze snoepgroothandel aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een heel uitgebreid assortiment snoepgoed voor u beschikbaar, ook wanneer u op zoek bent naar creatief kindersnoepgoed. Op onderstaande pagina's vindt u dan ook een aantal goede alternatieven voor de snoep hamburgertjes van Gummi Zone terug.