Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (10)
Vegetarisch
 1. Ja (7)
 2. Nee (10)
Prijs
 1. 8
  35
Merk
 1. Autodrop (17)

Autodrop

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Autodrop grootverpakking kopen bij 4UStore

De eerste autodrop rolde in 1965 van de lopende band. Aanvankelijk had het nog de vorm van een autoband, maar in 1987 werd er gekozen voor Cadillacs snoep en Volkswagen Kever-snoep. Tot op heden kiest Autodrop nog steeds voor dergelijke knotsgekke autootjes. Zure Cadillacs snoep, zoete dubbeldekkers en zachte wagentjes zijn dan ook als autodrop grootverpakking bij ons verkrijgbaar. Ook de aloude spreuk "zo lekker, 't zou verboden moeten worden" staat nog steeds op iedere Autodrop grootverpakking.

Meer dan alleen drop en Cadillacs snoep

Hoewel iedere Autodrop grootverpakking nog steeds doet denken aan weleer, is het al lang niet meer zo dat een Autodrop grootverpakking alleen maar drop bevat. Zo kunt u ook gewoon een Autodrop grootverpakking met zoete of zure winegums kopen. Anderzijds is een Autodrop grootverpakking met drop, al dan niet in combinatie met winegum, zeker mogelijk. Hoe dan ook bevat iedere Autodrop grootverpakking steeds lekker veel snoepzakken met Cadillacs snoep en ander lekkers om iedereen te verwennen.

Ontdek het aanbod van uw online snoepgroothandel

Bij 4UStore vindt u een ruim aanbod aan Cadillacs snoep en ander snoep van Autodrop. Deze worden steeds in grote hoeveelheden geleverd, maar dan wel verpakt in handige snoepzakken die u meteen kunt verkopen in uw kantine, winkel of vendingautomaat. Wilt u niet alleen een Autodrop grootverpakking kopen maar bent u ook op zoek naar andere dropproducten? Neem dan zeker even een kijkje op onderstaande pagina's waar u nog meer dropproducten vindt.