Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Jawbreakers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Jawbreakers kopen bij 4UStore

Jawbreakers, of letterlijk 'kaakkrakers' zoals ze in de animatieserie Ed, Edd 'n Eddy worden genoemd, zijn snoepgoedballen die uit verschillende suikerlaagjes zijn opgebouwd. Jawbreakers worden daarnaast ook wel eens toverballen genoemd. Deze naam laat zich verklaren door de manier waarop Jawbreakers zich in de mond gedragen. Tijdens het zuigen verandert de kleur namelijk voortdurend, waardoor het wel lijkt alsof ze door een magiër betoverd zijn. Ten opzichte van de klassieke toverballen van weleer hebben Jawbreakers wel een aantal bijzondere eigenschappen. Ze zijn bijvoorbeeld flinker uit de kluiten gewassen en hebben vaak kauwgom in hun kern.

Ruime keuze aan Jawbreakers snoep

Het Jawbreakers snoep komt in de meest uiteenlopende smaken en uitvoeringen, gaande van watermeloen- tot bosbessensmaak. Een populaire keuze is bijvoorbeeld de Jawbreakers Sour. De Jawbreakers Sour is klassiek Jawbreakers snoep met kauwgom in de kern, maar dan met extreem zure smaaktwisten. Het is enkel geschikt voor wie houdt van zuur snoepgoed. Een andere populaire keuze is het Jawbreakers Fireball snoep. Deze toverballen kiezen voor een flinke portie pittigheid. Weet u niet wat te kiezen? Dan gaat u toch gewoon voluit voor de Jawbreakers Jumbo! Hier gaat het namelijk om een mixverpakking met de smaken wilde kers, cola, blauwe bes en watermeloen. Liever een bijzondere variant? Dan is de Jawbreaker On A Stick de juiste keuze. Deze Jawbreakers komen op een handige stok en doen denken aan een lolly, maar dit doet zeker geen afbreuk aan hun magische kenmerken.

Het lekkerste kindersnoep in grootverpakkingen

4UStore is een snoepgroothandel en dan hoeft het niet te verbazen dat u uit een ruime hoeveelheid kindersnoep mag kiezen. Denk bijvoorbeeld aan de lekkere kabelspekken van Frisia of aan fruitige ufo's met een zure vulling. Of het nu voor in de kantine, voor in de snoepwinkel of voor een verjaardagsfeestje is: bij ons vindt u altijd het snoepgoed dat u zoekt. Bekijk bijvoorbeeld even onderstaande pagina's boordevol lekkers.