Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (3)
Vegetarisch
  1. Ja (2)
  2. Nee (3)
Prijs
  1. 12
    36
Merk
  1. Candyman (6)

Candyman

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

De webshop voor uw favoriete Candyman lolly

De Candyman salmiak knotsen zijn natuurlijk de bekendste lolly's van deze producent, maar dit snoepmannetje heeft echt wel nog meer varianten in petto. Elke Candyman lolly barst van de smaak en is gewoon plezier op een stokje. Bij 4UStore koopt u ze alvast in bulk in en dit zowel in zakken als extra grote silo's.

Verkrijgbaar in verschillende smaken

Met zijn diverse stijlen en smaakjes heeft iedereen wel een favoriete Candyman lolly. De een kiest bijvoorbeeld voor de Candyman lolly Monster Pops, de bekende likstok met een tongkleurend effect. Deze lolly's worden door ons geleverd in grote zakken. De ander houdt dan weer van de Candyman lolly Disco, een Candyman lolly met colasmaak die in een feestelijke discoverpakking komt. De favoriet van velen? Dat moeten dan weer de Candyman salmiak knotsen zijn. De Candyman salmiak knotsen combineren de eigenschappen van klassieke lolly's met nougat en de verrassende smaak van salmiak. Deze salmiakknotsen worden nog steeds gemaakt op basis van het authentieke recept uit 1948 waarbij onder andere een unieke salmiakpoedermix wordt toegevoegd. Het recept van de gebruikte salmiakpoedermix is tot op heden nog steeds een goed bewaard geheim, maar het staat buiten kijf dat Nederland helemaal gek is van de Candyman salmiak knotsen.

Ontdek de andere lolly's van 4UStore

Als online snoepgroothandel zetten wij natuurlijk in op een heel breed assortiment. Naast deze feestelijke lolly's en salmiakknotsen bieden we dan ook nog heel wat andere lolly's aan en dit van uiteenlopende merken. Grote hoeveelheden zijn daarbij geen probleem. Ontdek het aanbod en laat u verrassen door onze heerlijke likstokken.