Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 14
    15
Merk
  1. Lemco (2)

Lemco

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Lemco salmiak lollies kopen bij 4UStore

De Lemco lolly is allicht geen onbekende. Lange tijd was het een internationaal exportproduct van de familie Lemm, maar tegenwoordig kennen we het vooral van de Lemco salmiak lollies. Het zijn lekkere lolly's die zowel door jong als oud worden gesmaakt. Bij 4UStore koopt u ze natuurlijk in bulk.

Het bijzondere verhaal achter de Lemco lolly

Het Lemco-snoepgoed is altijd knettergek geweest. Er was bijvoorbeeld Lecco de papegaai met zijn strikje en hoedje dat steevast mee de kranten sierde, maar ook het Lemm & Co-voetbalteam waarin personeelsleden meespeelden. Een afbeelding van Lecco de papegaai is nog steeds op de verpakking te vinden.

De rijke Theodorus Lemm VIII had de fabriek in 1898 samen met zijn zoon Karel, door Theodorus steevast Carolus Adrianus genoemd, overgekocht. Een andere zoon kreeg van hem een slepersbedrijf dat tegenwoordig is uitgegroeid tot een internationaal transportbedrijf. En nog een andere zoon moest het doen met een papierfabriek.

Het was in ieder geval Karel die de snoepfabriek runde. Zijn vader had het per slot van rekening te druk met het bouwen van zijn eigen Lemmstraat die nog steeds in Rotterdam te vinden is. Het imperium van de familie was toen heel uitgebreid en de kinderen van Karel stonden nog lange tijd aan het roer van de fabriek, maar in 1980 was de déconfiture een feit. Hun lekkere Lemco lolly ging echter nooit verloren.

Verkrijgbaar in verschillende smaken

De hedendaagse Lemco lolly heeft met andere woorden niks meer te maken met de originele familie Lemm maar wordt gewoon gemaakt bij Napoleon. Toch is de gekke passie van weleer nog steeds te proeven in iedere Lemco lolly. Deze Lemco lolly is bij 4UStore te verkrijgen in twee smaken. Enerzijds is er de salmiak lolly. De Lemco salmiak lollies zijn telkens individueel verpakt. Bovendien bevatten de Lemco salmiak lollies enkel natuurlijke smaak- en kleurstoffen. Daarnaast kunt u ook opteren voor de Lemco lolly met fruitsmaak. De Lemco lolly met fruitsmaak komt in een vruchtenmix met daarin de smaken sinaasappel, kersen, aardbei, peer en citroen. Zowel de Lemco salmiak lollies als de fruitlolly's worden in zakken van 150 stuks geleverd.

De webshop voor al uw lolly's

Op zoek naar een lekkere variant op de Lemco salmiak lollies? Wij beschikken over een ruim assortiment lolly's van diverse merken. Daarbij is de ene lolly al wat gekker dan de andere. Bekijk zeker even onderstaande pagina's waar u meer lolly's vindt.