Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (4)
Vegetarisch
  1. Ja (3)
  2. Nee (4)
Prijs
  1. 12
    48
Merk
  1. Chupa Chups (7)

Chupachups

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Lolly's van ChupaChups kopen bij 4UStore

Lolly's zijn vanzelfsprekend een goede toevoeging voor eender welke plek waar kinderen over de vloer komen. En de bekendste van alle lolly's? Dat moet wel ChupaChups zijn. Met smaken als ChupaChups Cola en diverse fruitvarianten zijn deze likstokken gewoon genieten geblazen! En u koopt ze dan nog eens eenvoudig in via uw favoriete online snoepgroothandel.

Van 7 naar 100 smaken

De lolly's van ChupaChups zagen in 1958 het levenslicht. Het was een groots jaar want ook andere kindervrienden zoals Grote Smurf en Michael Jackson begonnen toen aan hun bestaan. Aanvankelijk waren er zeven smaken ChupaChups. ChupaChups Cola kon u toen nog niet kopen, maar koffie en room deden het wel heel goed. Tegenwoordig zijn de ChupaChups in meer dan honderd smaken te verkrijgen. Het gaat natuurlijk om klassiekers als ChupaChups Cola, maar ook om bijzondere varianten zoals Ramune of Matcha Latte. En voor wie echt niet kan kiezen is er ook nog eens de The Best of ChupaChups. Net zoals de ChupaChups Cola zijn ook deze lolly's gewoon verkrijgbaar bij 4UStore.

Overal te verkrijgen

ChupaChups is tegenwoordig overal te vinden. In elk land van de wereld houden ze van deze kleurrijke lolly's. Dankzij een kosmonaut die niet zonder zijn favoriete lolly kon, zijn ze zelfs al in de ruimte geweest. En een andere wetenschapper vond deze lolly's zelfs zo lekker dat hij er de sponssoort Stylocordyla chupachups naar vernoemde, hoewel de gelijkenissen treffend zijn. U merkt dat ze eigenlijk nergens mogen ontbreken. En al zeker niet in de kantine.

Een ruim assortiment lolly's online kopen

Naast de lolly's van ChucaChups vindt u bij uw favoriete online snoepgroothandel natuurlijk nog heel wat andere lekkere likstokken. U krijgt daarbij de keuze uit verschillende merken en u koopt ze zoals steeds in grootverpakkingen in. Ze zijn dan ook ideaal voor in de kantine, een tankstation of eender welk ander winkeltje waar kinderen langsgaan voor wat lekkers op een stokje.