Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 17
    18
Merk
  1. Frisk (1)

Frisk

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Frisk pepermunt kopen bij 4UStore

Frisk pepermunt is natuurlijk geen onbekend mondverfrissingssnoepje. Deze pepermuntjes zijn in talloze smaken te verkrijgen en dit al sinds 1986. Aanvankelijk dan wel enkel in de apotheek, maar het pepermuntje werd al snel zo populair dat het vrijwel overal ter wereld te verkrijgen was.

Over Frisk pepermunt

Frisk pepermunt is er voor iedereen die een goede mondverfrissing kan gebruiken. Een doosje Frisk pepermunt past perfect in een broekzak en is dan ook ideaal voor thuis, op de trein of tijdens een date. Frisk pepermunt is geschikt voor vegetariërs en veganisten, met uitzondering van de uitvoering Aardbei die E120 bevat (kleurstof afkomstig van schildluizen). Verder is elke Frisk pepermunt suikervrij, waardoor iedereen zonder schuldgevoel kan genieten.

Verschillende smaken, maar altijd heerlijk verfrissend

Deze pepermuntjes zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Naast de klassieke Frisk pepermunt heeft u bijvoorbeeld de keuze uit Euca Menthol, Aardbei, Lemon, Peppermint, Intense Mint, Fresh Effect Eucalyptus, Fresh Effect Strong Menthol en White. De muntjes komen zowel in plastic doosjes als in stevige blikjes en potten. Bij 4UStore koopt u al deze Frisk pepermunt in extra grote hoeveelheden in, terwijl u van onze uitstekende zakelijke voorwaarden geniet.

Andere pepermuntjes kopen bij 4UStore

Naast deze pepermuntjes bieden wij nog talloze andere pepermuntsnoepjes aan. Ze zijn ideaal voor de wederverkoop en doen het bijvoorbeeld goed in vendingautomaten. Surf verder op deze website om het volledige aanbod te ontdekken.

"