Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Ja (7)
Vegetarisch
 1. Ja (6)
 2. Nee (7)
Prijs
 1. 12
  47
Merk
 1. Smint (13)

Smint

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Muntsnoepjes van Smint kopen bij 4UStore

De muntsnoepjes van Smint zijn bekend omwille van hun driehoekige vorm met de S-gravure. De naam is een verwijzing naar het feit dat het suikervrije muntjes zijn, net zoals de S-gravure die natuurlijk niks te maken heeft met Superman. De Smint-doosjes passen perfect in de broekzak. U neemt deze snoepjes overal mee naartoe en neemt u voor een frisse adem na een kruidige maaltijd of na het roken van een verfoeilijke sigaret.

Verschillende soorten Smint

Smint is verkrijgbaar in verschillende smaken. De bekendste uitvoering is de Smint Sweetmint. Smint Sweetmint is verfrissend, maar tegelijkertijd ook heerlijk zoet. Deze muntsnoepjes zijn heerlijk lekker en bevatten ook gewoon geen suiker. Ze komen in een stevige blikverpakking en zijn ideaal voor op kantoor, onderweg of waar dan ook. Ze zijn de garantie voor een frisse adem en wij leveren ze natuurlijk in grote hoeveelheden.

Naast Smint Sweetmint zijn er natuurlijk nog talloze andere smaken verkrijgbaar. Het gaat bijvoorbeeld om smaken als aardbei, eucalyptus en drop. Ook uitvoeringen met een nog intenser verfrissend effect behoren gewoon tot de mogelijkheden. En zo heeft iedereen een favoriete Smint. U toch ook?

Alles voor een frisse adem

Naast de muntsnoepjes van Smint verkopen wij nog talloze andere snoepjes die een frisse adem helpen te verzorgen. Ze zijn eveneens verkrijgbaar in stevige doosjes, maar ook in grotere verpakkingen. We nodigen u uit om het assortiment te ontdekken en een onfrisse adem vaarwel te zeggen.