Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (5)
Vegetarisch
  1. Nee (5)
Prijs
  1. 28
    33
Merk
  1. Tic Tac (5)

Tic Tac

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Een TicTac grootverpakking kopen bij 4UStore

Een TicTac is een klein, hard maagpepermuntje dat smelt op de tong. TicTac is gemaakt om na het eten ingenomen te worden, helpt het maagzuur te binden, heeft gunstige effecten voor de spijsvertering en zorgt ook nog eens voor een goede adem. Daarnaast is een TicTac ook gewoon nog eens lekker, zeker met smaakjes als Tic Tac Orange.

Over de TicTac grootverpakking

TicTac is voornamelijk gemaakt van suiker en bevat daarnaast ook Arabische gom, muntolie, fructose en diverse aroma's. Iedere Tic Tac komt in een handig doosje dat perfect in de broekzak past. Deze stevige doosjes zorgen er tegelijkertijd voor dat TicTac niet barst, terwijl ze van een dispensersysteem zijn voorzien. Bij 4UStore kunt u ze als TicTac grootverpakking verkrijgen. Zo'n TicTac grootverpakking bevat 16 of 36 doosjes TicTac.

Verkrijgbare smaken

Tic Tac is in verschillende smaken verkrijgbaar. De echte klassieker is Tic Tac Mint, waarbij ieder snoepje de smaak van zachte vanille met een verfrissende muntsmaak combineert. Daarnaast doet Tic Tac Orange het altijd al goed. Tic Tac Orange heeft een zonnige sinaasappelsmaak en is heerlijk voor onderweg. Voor velen is Tic Tac Orange de favoriet en ook bij 4UStore kunt u Tic Tac Orange dan ook als TicTac grootverpakking verkrijgen. Vervolgens is er de fruitmix van Tic Tac, genaamd Tic Tac Festival. Hierin vindt u uiteenlopende smaken zoals aardbei, kers, appel en citroen. Ten slotte is er ook Tic Tac Coca-Cola, een Tic Tac met 2% Coca-Cola-siroop.

Alles voor een frisse mond

Bij 4UStore kunt u niet alleen terecht voor een TicTac grootverpakking. Wij verkopen diverse pepermuntjes en andere mondverfrissingsproducten om u en uw gasten een frisse adem zonder maagzuur te bezorgen. Ontdek ook ons verder assortiment.