Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 17
    18
Merk
  1. Haribo (2)

Haribo

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Haribo-snoeprollen kopen bij 4UStore

U kunt natuurlijk kiezen voor een snoepzak van Haribo of u kunt zelfs de voorkeur geven aan een grote snoepsilo, maar uiteindelijk schuilt het echte plezier in de kleinigheden. Een Haribo rol is net voldoende om te genieten zonder schuldgevoel. Een Haribo rol is goedkoop, lekker en verkoopt gewoon goed in de sportkantine. Voor welke Haribo rol u ook kiest, in onze webwinkel vindt u 'm steeds.

Haribo Mega Roulette online kopen

Iedere rol Haribo Mega Roulette bevat 45 gram lekker snoepgoed van Haribo. Deze ronde Haribo-snoepjes komen in verschillende kleuren en smaakjes en hebben de fruitsmaken ananas, aardbei, bloedsinaasappel, framboos of zwarte bes. U koopt de Haribo Mega Roulette in een mooie dispenserdoos met daarin 40 keer een Haribo rol met lekker fruitgom. Elke Haribo rol is apart verpakt en ideaal om te verkopen in de kantine of om uit te delen aan jarige bezoekertjes.

Ook beschikbaar: de zure Haribo Mega Roulette

Naast de klassieke Haribo Mega Roulette verkopen we bij 4Ustore ook een andere Haribo rol, namelijk de zure Haribo Mega Roulette. Bij de zure Haribo Mega Roulette is het snoepje voorzien van een zure binnenkern. Zowel kinderen als volwassenen houden van deze Haribo rol en wij begrijpen dat natuurlijk als geen ander. Deze Haribo rol verkoopt goed in de sportkantine, maar is ook geschikt voor de verkoop in tankstations of andere kantines.

Meer dan alleen uw favoriete Haribo rol kopen

Wilt u meer aanbieden dan alleen een Haribo rol en bent u op zoek naar extra snoeprollen om uw bezoekers te plezieren? Natuurlijk kunt u in deze snoepwebshop meer kopen dan alleen uw favoriete Haribo rol. Wij bieden snoeprollen aan van uiteenlopende merken, waarbij alle grote en bekende snoepmerken uiteraard vertegenwoordigd zijn. Ontdek het aanbod en koop vandaag nog uw favoriete snoeprollen in.