Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 12
    16
Merk
  1. Fruittella (2)

Fruit-tella

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Snoeprollen van Fruit tella kopen bij 4UStore

Het snoepje van Fruit tella is er een op basis van gelatine. Het snoepje is lekker zoet en telkens voorzien van een heerlijke fruitsmaak. Het voordeel is dat de snoepjes van Fruit tella individueel verpakt zijn, zelfs als ze in een rol komen. Hierdoor zijn ze ideaal om hygiënisch te delen. Elk snoepje van Fruit tella is op basis van fruitsap gemaakt en bevat enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Elk kleurtje heeft een eigen smaak en iedereen heeft vast een favoriete Fruit tella.

Twee soorten Fruitella

De rollen Fruitella komen in twee varianten. Enerzijds is er de mix van Fruitella, waarbij verschillende smaken als appelsien, citroen en aardbei in een pak komen. Daarnaast kan de smaak aardbei, de favoriet onder de Fruit-tella-smaken, ook individueel worden gekocht. Elk rolletje bevat telkens tien snoepjes van Fruitella. Bij 4UStore koopt u de rollen Fruitella in ieder geval in extra grote verpakkingen in. Ze komen dan ook in stijlvolle etaleerdozen, telkens per 20 rollen verpakt. U plaatst zo'n doos gewoon in uw kantine of in uw winkel en kunt ze meteen verkopen. En daarbij geniet u natuurlijk van de scherpste inkooptarieven.

Alternatieven voor de snoeprollen van Fruitella

De snoepjes van Fruit tella bevatten geen zuivel en zijn dus geschikt voor mensen die hier gevoelig aan zijn. Anderzijds zijn de snoepjes van Fruit tella niet varkensgelatinevrij. Ze zijn dan ook niet geschikt voor vegetariërs of voor wie uit (geloofs)overtuiging geen varkensvlees eten. Bent u op zoek naar varkensgelatinevrije snoepjes? Dan hebben we zeker nog een aantal uitstekende alternatieven in ons assortiment, waaronder snoepjes die volledig vrij zijn van gelatine van dierlijke oorsprong. Ontdek het aanbod.