Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 14
    15
Merk
  1. Rang (1)

Rang

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Rang-snoeprollen kopen bij 4UStore

De Rang fruitzuurtjes zijn natuurlijk niet nieuw. De Rang fruitzuurtjes op rol zijn er intussen al meer dan 70 jaar en zijn net zo lekker als vroeger. De vele smaken van weleer hebben wel plaatsgemaakt voor twee lekkernijen: de Rang fruitzuurtjes en Rang Menthol. Bij 4UStore worden de Rang fruitzuurtjes in multipacks verkocht. Ze zijn ideaal voor de wederverkoop.

Over de snoeprollen van Rang

De Rang fruitzuurtjes zijn zuurtjes met een verrassend zachte vulling. Ze bestaan uit een mix van fruitsmaken zoals aardbei, sinaasappel en citroen. Deze oer-Hollandse snoeprollen hebben een speels uiterlijk met een Rang-opschrift. Belangrijk, want we kunnen ons allemaal de onalledaagse slogan "Rang is alleen Rang als er Rang op staat!" herinneren. Deze Rang fruitzuurtjes zijn ideaal als tussendoortje. Elke rol bevat 37 gram verrassend lekkere zuurtjes. Ze worden per 24 rollen geleverd.

Naast de Rang fruitzuurtjes is er ten slotte ook Rang Menthol, een snoepje met een lekkere frisse smaak. Het bestaat uit suikerwerk met een aroma van menthol en muntolie. Het is heerlijk verfrissend en net zo lekker als de Rang fruitzuurtjes!

Fruitsnoep kopen bij 4UStore

Fruitsnoep doet het altijd goed, ook in de sportkantine. Daarom bieden wij een ruim assortiment fruitsnoep aan. Het gaat lang niet alleen om de bekende Rang fruitzuurtjes, maar ook om fruitsnoep van andere merken. Bekijk hieronder het aanbod en geniet van onze scherpe prijzen.