Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Ja (3)
  2. Nee (2)
Prijs
  1. 24
    40
Merk
  1. King (5)

King

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

4UStore, de webshop voor uw favoriete pepermunt rol

"Kwaliteit in niets geëvenaard", dat is wat u van een King rol pepermunt mag verwachten. Het recept dat achter zo'n King rol verscholen gaat, is een groot geheim. Maar wel kunnen we zeggen dat het een 100% natuurproduct is en dat het geen chemische kleur- of smaakstoffen bevat. Ook pepermuntolie is natuurlijk van de partij. U merkt dat er best wel wat te vertellen valt over zo'n lekkere pepermunt rol, maar ook dat de kwaliteit altijd gegarandeerd is.

Een verbazend lekkere pepermunt rol

Ooit was er een tijd dat een King rol pepermunt op de markt werd gebracht als een weldadig en verkwikkend medicijn, maar tegenwoordig noemen we het gewoon een lekker snoepje. Toch zijn er wel degelijk een aantal gezondheidsvoordelen aan dergelijke opfrissers verbonden. Zo zou de geur van pepermunt weggebruikers extra alert maken. Of dat is toch wat blijkt uit onderzoek van het KiM (Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid). Hoe dan ook zijn pepermuntjes gewoon hartstikke lekker en hoeft het niet te verbazen dat een pepermunt rol zo populair is.

21 pepermuntjes in elke pepermunt rol

De typerende King rol is ook hoe het vroeger werd verkocht. Natuurlijk kunt u de pepermunten tegenwoordig ook in potten of zelfs in zakken verkrijgen, maar de King rol blijft toch de basis van het assortiment. Elke King rol bevat 21 verfrissende pepermuntjes. De King rol is bovendien in drie varianten verkrijgbaar. Zo is er de King rol pepermunt, de King rol pepermunt extra strong en de King rol pepermunt vleugje drop.

Uw favoriete rol pepermunt online bestellen

Bij 4UStore koopt u de King rol natuurlijk niet zomaar, maar in extra grote hoeveelheden. Tot maar liefst 36 rollen per besteleenheid! Hierbij focussen we natuurlijk op grootverbruikers die op zoek zijn naar de beste prijs voor iedere King rol. Klinkt dat fijn in de oren? Bekijk dan zeker ook even onze andere pepermuntproducten.