Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Vegetarisch
  1. Ja (3)
  2. Nee (2)
Prijs
  1. 15
    63
Merk
  1. Frisia (5)

Frisia

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Frisia spekjes kopen bij 4UStore

Al sinds 1899 maken de Frisia spekjes Nederlandse kinderen gelukkig. Toen werden ze nog volop op de kermis verkocht, maar tegenwoordig vindt u ze overal. Vooral sinds de jaren '70 werden de Frisia spekjes heel populair. Hoewel het assortiment van Frisia spekjes nog steeds vooral bestaat uit hun bekende marshmallows van weleer, ook wel eens de Frisia Mallows genoemd, is het sindsdien danig uitgebreid. U heeft er tegenwoordig de keuze uit talloze andere Frisia spekjes, zoals de zure en fruitige UFO's, valentijnsspek, paasspek, halloweenspek en winterspek. Tegenwoordig zijn er dan ook Frisia spekjes voor alle lekkerbekjes.

Frisia Mallows: de bekendste Frisia-snoepen van Nederland

De Frisia spekjes zijn natuurlijk vooral bekend omwille van de Party Mallows. Deze Frisia spekjes hebben een zacht karakter en een zoete smaak, maar ze komen ook in grappige vormen. De Party Mallows zitten in een leuke puntzak die ideaal is om te delen, maar er zijn talloze varianten op deze Frisia spekjes beschikbaar. Voorbeelden daarvan zijn de Twister Mallows, de Diamond Mallows en de Sugared Mallows voor wie vindt dat het allemaal nog wat zoeter moet.

Meer snoepgoed kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vindt u natuurlijk een ruim assortiment Frisia-snoepen en koopt u ze zoals altijd in bulkverpakkingen. Zo heeft u ruimschoots voldoende Frisia spekjes voor alle snoepkonten die u over de vloer krijgt. Kunnen deze zoetekauwen nog wel wat extra suiker gebruiken? Bekijk dan zeker even onderstaande pagina's waar u nog meer snoepproducten vindt.