Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 8
    53
Merk
  1. Effe Soep (10)

Effe

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Effe Soep kopen bij 4UStore

De Effe Soep is een echt Nederlands product, op de markt gebracht door Bert Oomen en Mylène Klerks. Zij werkten eerder als productontwikkelaar bij onder meer Honig en Hak en ontwikkelden in eigen keuken producten voor de salade-industrie. Hun ervaring en persoonlijke aanpak bracht hen uiteindelijk tot de productie van de Effe Soep. Voor de Effe Soep selecteren ze alleen de beste ingrediënten. Iedere Effe Soep is door hen samengesteld, geproefd en verfijnd. Het resultaat is een net iets meer uitgebalanceerde soep die toch de voordelen van instant- en automatensoep heeft behouden.

Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen

Het assortiment Effe Soep is heel divers. Zo is er de 1 Kops Soep, een instantsoep die handmatig aan te maken is door heet water toe te voegen en flink te roeren. Deze Effe Soep is verkrijgbaar met diverse smaken als champignon, kip, Chinese tomaat, tomaat, groenten en kerrie. Elk zakje Effe Soep staat garant voor 1 kop soep van 175 ml. Daarnaast verkopen ze ook Effe Soep voor hun eigen Effe Soepautomaat. Denk daarbij aan smaken als tomaat, Chinese tomaat en kip. Ten slotte hebben ze ook een uitgebreid assortiment drinkbouillon op de markt gebracht, eveneens handmatig aan te maken of voor gebruik in combinatie met een automaat.

Nog meer soep kopen bij online soepgroothandel 4UStore

Naast de Effe Soep kunt u bij ons terecht voor soep van diverse andere merken. Het gaat daarbij niet alleen om automatensoep of instantsoep in portieverpakkingen, maar ook om basissoepen die verder te verrijken zijn en diverse andere oplossingen voor grootkeukens. Ontdek hieronder een aantal andere merken uit ons assortiment.