Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    2
Merk
  1. Duvel (1)

Duvel glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Een Duvel glas kopen bij 4UStore

Het Belgische bier Duvel is een bier van hoge gisting dat nadien nog eens wordt hergist. Er bestaan echter ook allerlei alternatieven op het klassieke recept, zoals de Tripel Hop. Voor welk van deze bieren u ook kiest: ze laten zich het beste drinken uit authentieke Duvel glazen. Niet alleen zijn Duvel bierglazen heel stijlvol en voorzien van het bekende logo, maar bovendien zijn de Duvel glazen ook helemaal aangepast om het biertje optimaal tot zijn recht te doen komen. Als u Duvel serveert, is een Duvel glas kopen dan ook aan te raden.

Als men van de Duvel spreekt …

De Duvel glazen zijn zogenaamde bokalen of kelken. Dergelijke glazen zijn speciaal gemaakt om de beleving van geurige en kwaliteitsvolle bieren te verbeteren. Ze bieden ook de ruimte voor een mooie kraag dat het bier van zuurstof afschermt, waardoor er geen smaken verloren gaan. De Duvel glazen hebben een heel stevige voet en staan dan ook potig op tafel. Het glas staat zijn mannetje en is onmisbaar op het terras of in de bar. Het gouden logo sluit perfect aan bij de gouden reflecties van dit bier en het kruidige boeket walmt rechtstreeks boven het bierglas. De Duvel bierglazen zijn niet vaatwasserbestendig en worden bij voorkeur handmatig gewassen.

Bierglazen voor Belgische bieren

Belgische bieren doen het altijd goed, maar worden het best in een passend glas geschonken. Naast bierglazen voor populaire bieren als Heineken en Hertog Jan, bieden wij ook bierglazen voor Belgische bieren aan. Ons assortiment is heel uitgebreid, maar hieronder vindt u alvast een aantal topglazen terug.