Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. La Chouffe (2)

La Chouffe glazen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

La Chouffe glazen kopen bij 4UStore

La Chouffe is een Belgisch blond bier met een kabouter als logo. Deze kabouter prijkt ook vol trots op de La Chouffe glazen. Het bier wist al talloze prijzen in de wacht te slepen. In 2000 heeft het zelfs het Wereldkampioenschap Bieren gewonnen. De brouwerij in Achouffe is eigendom van de Brouwerij Duvel Moortgat, die onder meer Duvel en Vedett brouwt. Net zoals de La Chouffe glazen zijn ook de bierglazen van deze merken bij ons te verkrijgen.

Meer informatie over de La Chouffe glazen

De La Chouffe glazen zijn speciaal gemaakt voor de pils, hoewel u het ook kunt gebruiken bij het serveren van een Cherry Chouffe of een Mc Chouffe. De benodigde La Chouffe bierglazen hebben een kenmerkende tulpvorm, zoals we het ook kennen van bijvoorbeeld de Duvel-bierglazen. La Chouffe bierglazen met een tulpvorm bieden ruimte voor een rijke schuimkraag. Vooral Belgische bieren komen tot hun recht in dergelijke tulpvormige glazen. Omdat het La Chouffe glas 33 cl inhoud heeft, is het natuurlijk een uitstekende keuze om het met het bijpassende biertje te serveren.

Bierglazen voor de horeca

Wij leveren onze glazen aan (horeca)ondernemers en bierfanaten in Nederland en België, maar op aanvraag ook daarbuiten. Voor horecaondernemers is het aan te raden om een account aan te maken. Dan hoeft u al vanaf 100 euro in plaats van 150 euro geen verzendkosten meer te betalen. U kunt bovendien ook een bestellijst aanmaken, snel oude facturen inzien en bovendien is het mogelijk om op rekening te betalen. Hoe dan ook rekent u op een heel ruim assortiment. Zo kunt u naast de La Chouffe glazen ook onderstaande bierglazen bij ons bestellen.