Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    4
Merk
  1. Karmeliet (1)

Karmeliet glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Karmeliet glazen kopen bij 4UStore

Het Belgische bier Tripel Karmeliet is een complex bier met een heel royale en romige schuimkraag, onder meer door het gebruik van Stiermarkse hop. Deze complexiteit in combinatie met het fruitige karakter dat doet denken aan vanille en banaan heeft behoefte aan aangepaste Karmeliet glazen. Deze glazen zijn speciaal ontworpen om het bier maximaal recht aan te doen en passen binnen de huisstijl. U kunt deze Karmeliet glazen kopen bij 4UStore.

Eigenschappen van de Karmeliet glazen

De Karmeliet glazen zijn heel elegant en zijn versierd met een gestileerde Franse lelie. De Karmeliet glazen zijn ontworpen door Antoine Bosteels. De Karmeliet glazen hebben bovendien een ietwat ongewone vorm. De Karmeliet glazen hebben een heel volle voet die via de hoge steel overloopt in een ruime kelk. Deze kelk is zo ontworpen dat de schuimkraag alle ruimte krijgt om royaal aanwezig te zijn, terwijl de aroma's goed behouden blijven. De Karmeliet glazen hebben een inhoud van 33 cl en worden goed en veilig ingepakt verzonden. Naast deze klassieke Karmeliet glazen heeft men echter ook andere tulpglazen op de markt gebracht, waaronder tulpglazen met een inhoud van 20 cl. Telkens gaat het om glazen van een uitmuntende kwaliteit die bij ons in kleine en grote hoeveelheden te verkrijgen zijn.

De webshop voor al uw glaswerk

Speciaal voor horecaondernemers die speciaalbieren serveren, hebben wij een ruim assortiment aan bierglazen voor bieren uit Nederland, België en andere landen. Denk aan bierglazen van onder meer Erdinger, Liefmans en Leffe. Tevens kunt u bij ons terecht voor bierpullen en diverse andere glazen voor de door u geserveerde drankjes.