Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    3
Merk
  1. Grolsch (11)

Grolsch glazen

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Grolsch glazen kopen bij 4UStore

Grolsch is natuurlijk bekend omwille van het lagerbier in de typerende beugelfles, maar het assortiment is echter veel uitgebreider. Zo produceert het bijvoorbeeld ook weizenbier, herfstbier, een radler, een IPA, een zomerbok en een kruidige tripel. Voor al deze bieren zijn er aangepaste Grolsch bierglazen die het biertje maximaal tot zijn recht laten komen, gaande van klassieke pilsenerglazen tot bijzondere Grolsch bierglazen als de Kanon of de Craft.

Altijd geschikte Grolsch bierglazen

Voor elk biertje van deze Groenlose bierbrouwerij vindt u bij ons bijpassende Grolsch glazen met inhoudsmaten van 25 tot en met 50 cl. In de eerste plaats zijn er de Master-glazen. Deze Grolsch glazen zijn pilsenerglazen, speciaal gemaakt om de smaak van het bier langer te behouden en een frisse schuimkraag te vormen. Daarnaast hebben we ook een ruim assortiment speciaalbierglazen, waaronder het weizenglas en het Grolsch bokbier glas. Het Grolsch bokbier glas is een goede keuze voor onder meer de lentebok, de zomerbok, gerijpte herfstbok en de winterbok. Het Grolsche bokbier glas heeft een chique uitstraling.

De webwinkel voor uw bieren en bijpassende bierglazen

Dat wij zoveel verschillende soorten Grolsch bierglazen verkopen, is wellicht geen verrassing. De smaakbeleving is namelijk pas compleet wanneer een bier uit het juiste glas wordt gedronken. Enkel dan heeft u de ideale aroma's en de juiste smaaksensatie te pakken. Als online biergroothandel kiezen we dan ook voor een heel breed assortiment bieren, alcoholvrije bieren en bierglazen. Hieronder vindt u een aantal andere officiële bierglazen terug.