Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    3
Merk
  1. Leffe (2)

Leffe glazen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Een Leffe glas kopen bij 4UStore

Leffe is een abdijbier uit België, verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen. Naast de bekende keuzes als Blond en Bruin is er bijvoorbeeld ook de Nectar, de Ruby, Royale Cascade IPA en de Royale Whitbread Golding. Tevens heeft Leffe een alcoholvrij bier. Het was zelfs het eerste alcoholvrije abdijbier van België. Net zoals er vele bieren zijn, zijn er ook talloze Leffe glazen die deze bieren optimaal serveren. Zo'n Leffe glazen zijn speciaal gemaakt om de smaak van het bier maximaal tot uiting te laten komen en de juiste accenten te leggen. En omdat het Leffe glas 33 cl of 25 cl als inhoud heeft, is het zowel geschikt voor bier uit flesjes als voor bier van de tap.

Leffe glazen: onmisbaar voor dit geurige biertje

De Leffe glazen hebben een typische kelkvorm. Deze kelkglazen worden in België vaak gebruikt om abdij- en trappistenbieren te serveren. Ook onder meer Chimay Wit, Westmalle Dubbel en St. Bernardus Abt worden in dergelijke kelkglazen geserveerd. Het voordeel van kelkvormige Leffe glazen is dat ze een ronde en open vorm hebben. Bij geurige bieren komen de aroma's dan ook veel beter vrij. Daarnaast zorgt het voor een stabiele schuimkraag. De Leffe glazen staan u ook toe om het glas bij de poot vast te houden, zonder dat de lichaamstemperatuur het bier aantast. Kelkglazen zijn altijd heel gewaagd en zijn enkel een goed idee bij kwaliteitsvolle en geurige bieren. Leffe voldoet aan deze eisen en dus is een Leffe glas kopen zeker aan te raden.

Glazen voor Belgische bieren kopen bij 4UStore

België is bekend omwille van zijn diversiteit aan biersoorten. Veel bieren genieten internationaal furore en ook bierexperts als Michael Jackson, die er zelfs een boek over schreef, zijn altijd al heel lovend geweest over deze bieren. De keerzijde is dat u ze enkel eer aandoet indien u ze in een geschikt glas schenkt. Maak u echter geen zorgen, want wij hebben een heel ruim assortiment bierglazen voor Belgische bieren. Hieronder leest u er meer over.