Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Theeglazen

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Theeglazen kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kunt u terecht voor al uw theeglazen. Wij verkopen theeglazen van uiteenlopende merken en in diverse stijlen. Ook glazen met opschrift, waaronder de glazen van Pickwick, zijn bij ons te verkrijgen. Al deze glazen zijn uiterst eenvoudig te reinigen. De meeste van onze theeglazen zijn bovendien vaatwasserbestendig en eenvoudig stapelbaar. Hierdoor zijn onze glazen ideaal voor kantines en horecaondernemingen.

Diverse soorten theeglazen verkrijgbaar

Bij theeglazen is het natuurlijk belangrijk dat ze hittebestendig zijn. Daarom kunt u niet zomaar andere glazen gebruiken. Goede theeglazen zijn gemaakt van voldoende dik glas. Dit kan enkelwandig of dubbelwandig glas zijn. Glazen op basis van dubbelwandig glas zijn iets duurder, maar houden de thee wel veel langer warm. Verder kunt u kiezen voor glazen met of zonder oor en kan uiteraard ook de inhoud van het glas variëren. U heeft met andere woorden keuze zat, maar weet in ieder geval dat onze theeglazen hoe dan ook aan de horecakwaliteitseisen voldoen. Ze passen bij ieder interieur en zijn geschikt voor alle gelegenheden. Van een lekkere thee op het terras tot een high-tea? Bij ons vindt u gegarandeerd geschikte theeglazen.

De groothandel voor uw thee en glazen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor uw theeglazen, maar ook voor uw thee. We bieden thee aan van verschillende merken en hebben uitgebreide theeconcepten. Ook thee met keurmerken als Fairtrade, UTZ en Rainforest Alliance behoren tot de mogelijkheden. Hieronder vindt u de thee van een aantal topmerken terug.