Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    2
Merk
  1. Vedett (1)

Vedett glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Een Vedett glas kopen bij 4UStore

Het Belgische premium pilsbier Vedett wordt gebrouwen door brouwerij Duvel Moortgat. Het is een exclusief blond bier met een alcoholpercentage van 5,2%. Er zijn echter ook andere uitvoeringen, waaronder een witbier en een IPA. Allen worden ze bij voorkeur gedronken uit bijpassende Vedett glazen. Een Vedett glas kopen, doet u natuurlijk bij 4UStore.

De Vedett bierglazen voor horecaondernemingen

De Vedett glazen bevatten niet alleen het typerende logo, maar zijn speciaal aangepast aan dit bier. Ze dragen bij aan de vorming van een beschermde schuimkraag en ze staan garant voor een goede geurbeleving. De glazen zijn ideaal voor bier van de tap of voor het uitgieten van een flesje. De Vedett bierglazen zijn heel stevig, transparant en uitermate geschikt voor het gebruik in de bar. De Vedett glazen hebben een inhoud van 33 cl en zijn niet vaatwasserbestendig, maar u reinigt ze natuurlijk eenvoudig met horecaglasreinigers. Het Vedett glas kopen kan per tray van zes glazen. Deze worden u in een aangepaste en beveiligde verpakking toegezonden zodat ze veilig op hun bestemming aankomen.

Bierglazen kopen bij biergroothandel 4UStore

Belgische bieren blijven heel erg populair. Niet alleen bieden wij een aantal Belgische bieren aan, waaronder alcoholvrije bieren, maar bovendien kunt u ook bij ons terecht voor uw bierglazen. Naast de Vedett bierglazen verkopen wij bierglazen voor andere Belgische bieren als Duvel, La Chouffe en Jupiler. Via onderstaande pagina's vindt u ze terug.