Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. La Trappe (1)

La Trappe glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

De La Trappe bierglazen kopen bij 4UStore

De La Trappe glazen zijn er speciaal voor La Trappe, het bekende trappistenbier van de abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven in Berkel-Enschot. Elk biertje heeft daarbij een eigen trappisten glas. Voor de La Trappe Puur is het trappisten glas bijvoorbeeld hoger en smaller, terwijl de blonde en bruine versie eerder een kelkvormig trappisten glas gebruiken. Deze La Trappe bierglazen zijn te koop bij 4UStore en zijn onmisbaar voor eenieder die dit trappistenbier serveert.

Kennismaking met de priorbokaal, het favoriete trappisten glas van La Trappe

Bij ons vindt u verschillende La Trappe glazen, waaronder de priorbokaal van 25 cl. Deze La Trappe bierglazen zijn geschikt voor het blonde en bruine bier, maar niet voor de La Trappe Puur en het witbier. Het zijn stevige kelken die doen denken aan het trappisten glas van de typische Belgische abdijbierbrouwer. Dit trappisten glas heeft een sterke en hoge voet die slim de overdracht van lichaamstemperatuur voorkomt. Net zoals het biertje hebben ook de La Trappe glazen een authentieke uitstraling, zoals u het van een abdijbier mag verwachten. Ze zijn gemaakt in de huisstijl van het biertje.

De webshop voor al uw glaswerk

Als online drankengroothandel bieden wij niet alleen dranken aan, maar hebben we ook een ruim assortiment glazen. Ons glaswerk is een ideale keuze voor horecaondernemers, hoewel het ook op kantoor of thuis niet mis zal staan. Naast bierglazen, zoals bierpullen of het trappisten glas, kunt u onder meer voor champagneglazen, longdrinkglazen en wijnglazen bij ons terecht. Tevens verkopen we limonadeglazen, borrelglazen en theeglazen. Het gaat om glazen van uiteenlopende merken, zoals: