Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. Grimbergen (2)

Grimbergen glazen

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Grimbergen glazen kopen bij 4UStore

Grimbergen is een abdijbier van Brouwerijen Alken-Maes. Het komt in verschillende uitvoeringen, gaande van blond en dubbel tot de Optimo Bruno, de Roussa en de Cuvée de l'Ermitage. Het gaat om geliefde biertjes, vaak met fruitige en zoetige accenten die volmondig aanwezig zijn. Al deze bieren serveert u in een van de bierglazen die bij ons te verkrijgen zijn.

Het bijzondere ontwerp van de Grimbergen glazen

Grimbergen glazen zijn heel bijzonder. De Grimbergen bierglazen zijn dan ook met mooie gouden accenten bewerkt en hebben een reliëfbewerking aan de voor- en achterzijde. Bij deze unieke glazen lijkt het alsof er een feniks uit zijn as verrijst, waarbij het bier zijn verschijning extra kracht bijzet. De Grimbergen glazen hebben een krachtige voet en een ruime kelk waarin het bier kan floreren en zijn kruidige geur kan afgeven. Het biedt ook ruimte voor een mooie kraag, zodat het logo van Grimbergen mooi tot uiting komt voor de witte achtergrond. De Grimbergen bierglazen komen in verschillende verschijningsvormen. Zo kan het Grimbergen glas 25 cl bevatten, maar behoren ook grotere kelken van bijvoorbeeld 33 cl tot de mogelijkheden.

Een ruime collectie aan unieke bierglazen

De Grimbergen bierglazen zijn volgens sommigen de mooiste bierglazen die er zijn. In ieder geval gaat het om heel bijzondere bierglazen, maar het is heus niet de enige bierbrouwer die unieke glazen op de markt brengt. Ook bijvoorbeeld de glazen van Brand zijn door hun bijzondere vorm uniek, terwijl we hetzelfde kunnen zeggen over de unieke priorbokaal van Affligem. Ten slotte zijn ook onderstaande glazen behoorlijk bijzonder.