Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    2
Merk
  1. Fuze Tea (1)

Fuze Tea glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Fuze Tea glazen kopen bij 4UStore

Fuze Tea is een verrassende combinatie van vruchtensap, theeblaadjes en kruiden. Het resulteert in een uniek mengsel dat bij voorkeur ijskoud en uit bijpassende Fuze Tea glazen wordt gedronken. De Fuze Tea glazen zijn van een unieke embossing voorzien, waarbij er ook enkele theeblaadjes in het glas zitten verwerkt. Dit onderstreept het natuurlijk gevoel dat bij deze ijsthee hoort.

De officiële Fuze Tea glazen zijn nu ook online verkrijgbaar

Niet alleen zijn de Fuze Tea glazen onmisbaar omwille van hun bijzonder fraai design, maar ook om nog een aantal andere redenen. Zo zijn deze glazen bijvoorbeeld heel stevig en geschikt voor intensief gebruik. Hierdoor vinden ze ook bij horecaondernemers gretig afname. Tevens zijn de Fuze Tea glazen makkelijk te stapelen en hebben ze een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De Fuze Tea glazen hebben een inhoud van 375 ml. Ze bieden alle ruimte voor uw favoriete ijsthee, enkele blokjes ijs, een stamper, een schijfje citroen, een rietje en enkele muntblaadjes. De Fuze Tea glazen zijn dan ook onmisbaar op een zomers terras.

Thee en theeglazen kopen bij theegroothandel 4UStore

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de Fuze Tea glazen of de glazen van andere merken als Lipton, maar ook voor uw favoriete ijsthee of andere frisdranken. Daarnaast bieden we een ruim assortiment thee aan van merken als Princess, Pickwick, Lipton en Tea of Life. Hiermee kunt u eenvoudig zelf een ijsthee maken waar uw klanten helemaal dol van zullen zijn. Lees hieronder verder en ontdek meer over onze thee en theeglazen.