Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Lipton glazen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Lipton glazen kopen bij 4UStore

Lipton staat natuurlijk bekend omwille van zijn ijsthee, maar brengt ook theezakjes met uiteenlopende smaken op de markt. Daarnaast produceren ze bijpassende Lipton glazen die geschikt zijn voor horecaondernemers. Het gaat om stevige glazen, gaande van theeglazen tot de Ice Tea Green glazen. Deze Lipton glazen zijn verkrijgbaar bij 4UStore.

Verschillende soorten Lipton glazen

Lipton Ice Tea is een van de bekendste ijstheemerken en het wordt bij voorkeur uit een van de officiële Lipton glazen gedronken. Een Lipton Ice Tea glas is speciaal gemaakt voor het serveren van deze ijsthee. Er zijn verschillende soorten Lipton glazen, waaronder de Ice Tea Green glazen. Deze Ice Tea Green glazen leggen de nadruk op het natuurlijk gevoel en kiezen voor een transparant glas dat dankzij het verfrissende lijnenspel allesbehalve het uiterlijk heeft van een klassiek frisdrankglas. Dit Lipton Ice Tea glas biedt bovendien alle ruimte om het verder op te vrolijken met enkele muntblaadjes en een citroenschijfje, maar ook voor heel wat verfrissende ijsblokken. Daarnaast zijn er ook Lipton glazen voor bij de thee van Lipton. Ze zijn voorzien van een oor en zijn speciaal gemaakt om hete temperaturen te doorstaan.

Thee en theeglazen kopen bij theegroothandel 4UStore

4UStore is een theegroothandel die levert aan horecaondernemers, kantines en kantoren. We bieden een ruim assortiment thee aan van uiteenlopende merken als Lipton, Teekanne, Princess en Bradley's. Daarnaast kunt u ook voor theeglazen bij ons terecht, met naast de Lipton glazen ook theeglazen van onder meer Luminarc en Duralex. Tevens hebben we een ruime collectie aan bijpassende disposables en bijpassende koekjes. Onder meer de koekjes van Hoppe zijn ideaal om bij de thee te serveren.