Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    4
Merk
  1. Pickwick (1)

Pickwick glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Pickwick glazen kopen bij 4UStore

Pickwick staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke theevariëteiten, maar daarnaast produceren ze nog heel wat andere producten. Denk maar aan hun waterfles voor de lijn Lekker Fris of aan de Pickwick glazen. Vooral de Pickwick theeglazen zijn heel populair, dit zijn glazen die extra dik zijn en die speciaal zijn aangepast voor het drinken van thee. Wij begrijpen waarom en deze Pickwick glazen zijn dan ook bij ons te verkrijgen.

Over de Pickwick theeglazen

De Pickwick theeglazen van Douwe Egberts zijn speciaal ontworpen om de thee-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Zo zijn de Pickwick theeglazen uitgerust met een dikker handvat. Hierdoor wordt het handvat niet te warm. Tegelijkertijd is de bodem van het theeglas verzwaard, waardoor het glas stabiel blijft staan. Het glas omstoten is dus een stuk moeilijker geworden. Dit helpt ook scherven te voorkomen en daarom zijn deze stijlvolle theeglazen onmisbaar voor horecaondernemers. De Pickwick theeglazen zijn uitgerust met het bekende Pickwicklogo en zijn behoorlijk zwaar, wat vooral de kwaliteit van deze mooie theeglazen benadrukt.

Theegroothandel met een ruim assortiment

Als theegroothandel bieden wij talloze theeproducten aan. Naast de Pickwickthee gaat het om onder meer de thee van Lipton, Tea of Life, Princess en Teekanne. Tevens kunt u bij ons terecht voor theeglazen, disposables, bijpassende koekjes en melk voor wie houdt van Engelse thee. Hieronder vindt u een aantal producten waarvan we denken dat ze voor u interessant zijn.