Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (8)
Prijs
  1. 13
    36
Merk
  1. Cheetos (7)
  2. Nibb it (1)

Cheetos

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Cheetos chips kopen bij 4UStore

Wij Nederlanders zijn natuurlijk gek van de Cheetos chips en dat heeft alles te maken met de verrukkelijke kaassmaak. Hoewel deze kaaszoutjes in verschillende varianten komen, doet vooral de Cheetos chips op basis van maïsmeel het bij ons heel goed.

Verkrijgbare smaken

Chester Cheetah, de opvolger van Cheetos Mouse, is natuurlijk graag op de verpakking aanwezig en maakt u wegwijs doorheen het rijke assortiment Cheetos chips. Dit assortiment Cheetos chips begint natuurlijk bij de klassieke Cheetos Chipito met kaassmaak. Daarnaast zijn er ook de Cheetos Nibb-it-sticks, de Cheetos Ringlings, de Cheetos Nibb-it Rings en de Cheetos Spinners. Dat zijn lekker veel soorten Cheetos chips, maar allemaal hebben ze met elkaar gemeen dat ze gemaakt zijn van de beste ingrediënten en vrij zijn van kunstmatige additieven.

Online chipsgroothandel voor Cheetos chips

4UStore is een chipsgroothandel waar u onder andere de Cheetos chips kunt kopen. Deze Cheetos chips komt in kleine portieverpakkingen van 22 tot 27 gram en is dan ook ideaal voor de verkoop in een kantine, bar of via vendingautomaten. Deze chips van Cheetos worden in grootverpakkingen geleverd waarin tientallen zakjes Cheetos chips zitten. Hierdoor geniet u meteen van een mooie staffelkorting en kunt u de Cheetos chips met een maximale winstmarge verkopen.

Online chipsgroothandel voor al uw chips

Naast onze chips van Cheetos kunt u eveneens bij ons terecht voor andere chips. Als online chipsgroothandel bent u dan ook aan het juiste adres voor chips van de meest uiteenlopende merken en smaken. Neem bijvoorbeeld even een kijkje op volgende pagina's: