Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (10)
Prijs
  1. 9
    19
Merk
  1. Croky (9)
  2. Croky (1)

Croky

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Croky chips kopen bij 4Ustore

Croky is een Belgisch merk van aardappelchips, te herkennen aan de papegaai Croky die de verpakking siert. Deze papegaai was de familiepapegaai van de familie Huyghe, de oprichters van Croky. Croky chips worden gemaakt met aardappelen van lokale landbouwers. Daarnaast gebruikt men ook zonnebloemolie en speciale kruiden. Deze chips zijn steeds op 180 °C gebakken in zonnebloemolie. Op basis van de gebruikte kruiden zijn de Croky chips in verschillende smaken verkrijgbaar.

Ruim assortiment vegan en veggie chips

Croky chips is een echt plantaardig product en is meestal ook gewoon geschikt voor een vegetarisch dieet. Een aantal soorten Croky chips zijn zelfs vegan, zoals de smaken Naturel, Bolognese, Paprika en Naturel+. Deze Croky chips zijn bovendien ook nog eens glutenvrij. Andere klassiekers zoals Pickles zijn dat niet. Niet omdat er stiekem papegaaienvlees in verstopt zit, maar wel omdat er in het aroma een vleugje melk te vinden is.

Naast deze standaardsmaken vindt u in onze webwinkel ook een aantal bijzondere varianten terug. Het gaat bijvoorbeeld om de Croky chips met de smaak Tortilla Nacho Cheese. Deze Croky chips is echt iets voor de lekkerbekken die houden van een aanvullend dipsausje.

4UStore is uw online chipsgroothandel

Als online chipsgroothandel bieden wij een ruim assortiment Croky chips aan, ook in portieverpakkingen die u bijvoorbeeld via uw vendingautomaat kan aanbieden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor meer dan alleen Croky Chips. Ook volgende chips koopt u bij uw online chipsgroothandel aan: