Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
 1. Lay's MAX (6)
Vegetarisch
 1. Ja (32)
Prijs
 1. 5
  49
Merk
 1. Lay's (31)
 2. Lays's (1)

Lay's

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lay's chips kopen bij 4UStore

De soorten Lay's chips vallen niet op een hand te tellen. Ze zijn onmisbaar, ongeacht of het nu gaat om de eenvoudige Naturel-chips of om de Oven Baked Crispy Thins, de bijzonder Hamka's of de echte Mama Mia's! Bij 4UStore kiezen we ervoor om het volledige assortiment Lay's chips aan te bieden. We bieden de Lay's chips bovendien in verschillende formaten aan. Zo kunt u bij ons miniverpakkingen Lay's chips kopen van 37 gram en ook zakken van 30, 40, 115, 150, 175 en 200 gram behoren tot de mogelijkheden. Hierdoor brengt Lay's chips een traktatie voor elk gezin of elke vriendengroep, ongeacht hoeveel leden ze tellen. En omdat we extra veel zakken tegelijkertijd leveren, kunnen we de prijs van onze Lay's chips netjes beperken.

Lay's chips: onmisbaar voor in de kantine

Lay's chips is niet zomaar een zoutje. Er gaan echte smaakexperts achter deze chips verscholen. Zij zijn voortdurend op zoek naar de beste formule voor hun chips. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de drie beste chips uit de grote chipstest van De Volkskrant alle drie van Lay's waren. Het ging daarbij om de smaken Pickles, Sensations Japanese Sweet Wasabi & Ginger en Patatje Joppie. Het toont nogmaals de kwaliteit van de Lay's chips aan. Daarom mogen deze chips eigenlijk niet in de kantine ontbreken, ongeacht of ze nu deel uitmaken van een lekker plankje met versnaperingen of verkocht worden als portieverpakking.

Andere chips kopen bij 4UStore

Naast Lay's chips vindt u bij 4UStore ook de chips van andere grote merken. Als chipsgroothandel kiezen we voor een heel ruim assortiment. Naast Lay's chips koopt u in deze webwinkel onder andere ook volgende chips: