Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (15)
Prijs
  1. 12
    51
Merk
  1. Pringles (15)

Pringles

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pringles chips kopen bij 4UStore

De Pringles chips is een chipsmerk van Kellogg Company, het bedrijf dat vooral bekend is omwille van haar ontbijtgranen. Pringles chips zijn vrij bijzonder omdat ze wel lijken op gewone aardappelchips, maar eigenlijk maar uit 40% aardappelvlokken bestaan. Verder bestaan ze onder andere uit maïs, tarwe en rijst.

De bijzondere formule van Pringles chips

De basisbestanddelen als aardappelvlokken en maïs worden samen in de vorm van chips geperst, waarbij al veel vocht verloren is. Hierdoor duurt het minder lang om Pringles chips te frituren, waardoor Pringles chips een veel lager vetgehalte heeft dan andere chips. Dat kan natuurlijk ook met een grotere hoeveelheid aardappelvlokken, maar dat heeft vooral een belastingtechnisch kantje: door de beperkte hoeveelheid aardappelen valt Pringles chips in veel landen belastingtechnisch onder de noemer koekjes en moet de fabrikant minder belastingen betalen. Dat het ook nog eens lekker is, is natuurlijk een pluspunt.

Verkrijgbaar in diverse smaken

Pringles chips is verkrijgbaar in uiteenlopende smaken, zoals Original, Paprika, Sour Cream & Onion en Hot & Spicy. Typerend voor Pringles chips is dat ze niet in zakken boordevol lucht komen, maar in handige kartonnen kokers die tot bovenaan gevuld zijn. Dit wordt ook wel eens stapelchips genoemd. Dankzij hun unieke hyperbolische paraboloïde vorm kunnen er dan ook meer Pringles chips in een blik, terwijl hun stevigheid altijd gegarandeerd is. In deze webwinkel is het zowel mogelijk om kleine portieverpakkingen Pringles chips te bestellen als de grote bussen om te delen. Zoals altijd komt ook onze Pringles chips in extra grote hoeveelheden om onze prijzen ook heel scherp te houden.

Meer chips kopen bij online chipsgroothandel 4UStore

Naast deze chips van Pringles verkopen wij nog talloze andere soorten chips. Als online chipsgroothandel kunt u ook bij ons terecht voor volgende chips: